Wij helpen ook jou graag met:

We enhance potential.

Vanuit de overtuiging dat elk bedrijf een mediabedrijf is, houden wij met data driven mindset jouw merk, organisatie en/of afdeling tegen het licht en bepalen we samen wat de eerste stappen gaan worden om het resultaat te verbeteren. Geen hippe nieuwe trends maar focus rendement!

What we do

Our Services.

01.

Strategie

Begin met het doel voor ogen. Een duidelijk doel om na te streven, levert een strategie op waarin iedereen een bijdrage levert. Evalueren, meten en verbeteren zorgt voor een groeimindset.

Lees meer >

02.

Platform selectie

Laat techniek voor je werken en zorg dat je keuzes maakt die echt helpen bij je ambities. Vanuit kennis en ervaring helpen wij jou bij de selectie van softwareplatforms en dienstverleners.

Lees meer >

03.

Team

De mens blijft de belangrijkste schakel in alles wat we doen. Automatisering is belangrijk, maar het zijn de mensen die het verschil maken. Talent vinden, onboarden en ontwikkelen binnen een inspirerende cultuur is daarmee belangrijker dan ooit te voren.

Lees meer >

04.

Verbeteren

Vaak richten bureaus zich vooral op het realiseren van veel bezoek. Wij gaan verder en kijken naar de mens achter de klant. Waar zit er frictie in de klantreis? Welke reis doorlopen ze? En waar vinden we soortgelijke klanten die een zo hoog mogelijk lifetime value met zich meebrengen? Alles gericht op het verbeteren van jouw rendement.

Lees meer >

05.

Data

We weten allemaal dat data superbelangrijk en mega-hot is. Maar waar begin je? Welke data heb je tot je beschikking? En wat kun en wil je er vervolgens mee?. Onze tools helpen bij het inzichtelijk maken van al je kanalen, klanten en klantgroepen. Samen bepalen we op basis van jullie klantpersona’s welke segmenten we inregelen. Met deze segmenten vuren we allerhande marketing automations af en zoeken we naar de meest waardevolle klanten en segmenten.

Lees meer >

06.

Traffic

Wij zetten ons kennis en ervaring in om jullie betaalde en organische campagnes maximaal te laten renderen en jullie brand awareness te maximaliseren. We halen alles uit de kast om jouw merk en digitale kanalen optimaal te laten renderen. Mogen wij jullie helpen?

07.

Creative

Het moet er niet alleen leuk uit zien het moet ook renderen. Onze UX en UI specialisten ontwerpen en maken creatives die converteren. Van banners tot video en van podcast tot foto-shoots. Wij weten wat wij moeten doen om jou merk op de digitale en omnichannel kaart te krijgen.

08.

Productie

Een sterk merk valt en staat met sterke producties. Met en bij diverse partners kunnen wij de meest uiteenlopende producties opzetten voor fotoshoot, video, storyboards en diverse andere oplossingen om het merk te kunnen laden en content te creëren welke we kunnen inzetten voor de diverse omnichannel touchpoints.

Professionals

We enhance potential.

Bij UnHyped zijn we down to earth. We denken strategisch en concentreren ons op wat écht belangrijk is. Wij geloven dat e-commerce nog volwassen moet worden, zowel de markt als tussen onze oren. Dat begint bij het denken in rendement. Zonder positief resultaat geen geld en zonder geld geen mogelijkheid om nieuwe waarde te creëren.

BLOG POSTS

Our latest blog post.

Wij schrijven met enige regelmaat content binnen de e-commerce branche. Vaak publiceren we dit op Emerce of Frankwatching en dan ook direct in ons eigen blog. Als je op de hoogte wilt blijven kun jij je altijd aanmelden voor onze nieuwsbrief.