Inspiratie tijdens de Corona Crisis

Inspiratie tijdens de Corona Crisis

Ga niet zitten wachten totdat er mensen naar je toe komen. Grote groepen mensen zitten lange dagen thuis. De restaurants zijn dicht dus mensen eten ook weer elke dag thuis. Zoek de mensen op en houd hierbij gepaste afstand. Bv: Ontwikkel een maaltijdbox of lunchbox als je in de food sector zit. Maak de keuze beperkt tot maximaal 3. 

Regel een QR-code bij Tikkie of Ideal (Let op, zijn kosten aan verbonden) dit zorgt voor een snelle en makkelijke betaling. 

Mensen zijn erg gevoelig voor een extra stuk comfort. Vooralsnog ben je een van de eersten die het zo oppakt. Hierdoor heb je zeker een thirst-mover-advantage. Wat je branding zeker ten goede komt. 

Ben je een bakker

Zoek contact met grote werkgevers die graag een gezonde lunch voor hun medewerkers willen regelen. Wat een leuke verrassing zou het zijn als jij een leuke lunch-box komt brengen. 

Heb je een Stomerij 

Deel zakken en een flyer uit. Als mensen gebruik willen maken van je dienst kunnen ze de flyer voor het raam zetten op een bepaald tijdstip en dag. Speel hierbij in op de huidige tijd. Bv: korting op het stomen van een Winterdekbedden of een Winterjas.     

Zo maak je het de mensen een stuk makkelijker om voor je dienst te kiezen. 

Ben je een Slager

Maak een BBQ-box niet te veel keuze (max 3) en ga bij de klanten langs. Ook dit kan met een qr-code snel en gemakkelijk geregeld worden. Loop even langs de slijter en maak er een mooie combi deal van.

De wereld is veranderd.  

We vergaderen Online, nemen deel aan Webinars. Iedereen weet inmiddels wat Zoom en MS-teams is. Zorg ervoor dat je logo zichtbaar is tijdens dit soort events. Bestel een rolbanner of een poster en zorg ervoor dat deze achter je zichtbaar is. Zo spring je er zeker uit tijdens dit soort meetings en geeft het tevens een professionele uitstraling.

Zoek je meer inspiratie neem contact met ons op voor een leuke creatieve sessie. 

Leave a comment