Team

Jeroen Rekker

Creative consultant

Ik heb mij gespecialiseerd om te denken vanuit de klant / gebruiker als het gaat om de ontwikkeling van processen. Dit is de user-experience (UX). Want voor hen ontwikkel je immers de processen die zo gebruikersvriendelijk mogelijk moeten zijn. Ik vind het geweldig om met een creatief blikveld voor een positieve klantervaring te gaan. Door jarenlange ervaring met het ontwikkelen van (interne) bedrijfsprocessen en invulformulieren op websites zie ik snel waar verbetering mogelijk is.

Mijn goede sociale vaardigheden en netwerk mentaliteit zorgen ervoor dat ik de juiste mensen snel weet te verbinden. Vaak met de nodige humor. Ik werk graag zelfstandig, maar kan goed uit de voeten in een team. Mijn interesse ligt bij Behavioural design, waar ik veel over lees. Natuurlijk houd ik de nodige nieuwsbrieven en websites bij. Ga naar Lezingen en “Techtalks” en zit in meerdere WhatsApp groepen waarin kennis wordt gedeeld.

Als vader van een zoon en dochter zowel langs de lijn als in de manege te vinden. Geniet erg van een heerlijke strandwandeling of boswandeling met mijn gezin en de hond. In het weekend met mijn mountainbike de bossen onveilig maken vind ik heerlijk. Mijn creativiteit komt tot uiting in de vele foto’s die ik maak. check eens @jeroenrek op Instagram

Skills
Creative90%
UX design90%
Multipotentialite90%