Marketing done Right

Online event: Marketing done Right

Online je business uitbouwen is niet meer zo éénvoudig als dat het misschien 10-15 jaar geleden was. De verhalen van iemand die op een zolderkamer een miljoenen idee bedacht worden steeds minder. Het gaat voor een groot deel om langere adem, slimme nieuwe technieken en daar zijn waar de consument zich bevindt. Allemaal makkelijk opgeschreven maar moeilijker in de uitvoering.

Daarom lijkt het mij een goed idee om met diverse marketing, e-commerce en branding experts in gesprek te gaan tijdens een livestream! Dan kun je elke 2de woensdag van de maand live meekijken en zien hoe en wat andere doen en hoe ze hier op gekomen zijn.

Gezien de successen die vooral door de gasten en kijker met het concept Friday Live worden geboekt, lijkt het mij tijd voor een maandelijks livestream event voor de marketeers, e-commerce en branding specialisten onder ons. Elke 2de woensdag van de maand ga ik met drie experts uit het vak in gesprek, om op die manier zoveel mogelijk relevante kennis op te halen en dit ook met jou te delen. In een livestream die op zoveel mogelijk relevante social media platformen tegelijk plaats zal vinden.

Lijkt het jou tof om hier getuige van te zijn en met de relevante tips en informatie aan de slag te gaan? Volg mij dan op volgende social media kanalen: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, TikTok of Twitch. Op deze kanalen zal de livestream te zien en op de meeste kun je ook meepraten met de wat er in de gesprekken wordt gezegd.

Zou jij het leuk vinden om mee te komen praten en kennis te komen delen in een editie van Marketing done Right? Meld je dan aan via MathijsKok.com/Marketing of stuur deze link naar iemand die jij graag terug zou willen zien in een editie van dit nieuwe concept.

Lijkt me tof om ook van dit maandelijks terugkerende online events samen met jullie een groot succes te maken.

Livestream:

Leave a comment