How we do it

Our Packages

Bij UnHyped zijn we down to earth. Daarom denken we graag in termen van toegevoegde waarde en simpliciteit. Je merk moet voor je werken en wij moeten duidelijk kunnen benoemen wat je bij ons kunt afnemen. Hieruit is onze pakketten as a service aanpak ontstaan. Zo geven we een helder beeld in wat we doen en hoe we dit aanpassen. Alle pakketten zijn tegen vast maandelijkse investeringen bij ons af te nemen wat duidelijkheid met zich meebrengt omtrent de kosten en deliverables.

Strategie as a service

De stip aan de horizon, toekomst perspectief. Waar moet jouw merk over 15 jaar staan? We focussen ons niet op de korte termijn doelen of quick-wins maar we kijken vooruit. We helpen niet alleen met het denkwerk maar ook bij de uitvoering.

E-commerce as a service

Met alle expertise binnen 1 partner ontzorgt UnHyped met E-commerce as a service jullie volledig op het gebied van alle e-commerce activiteiten binnen jouw bedrijf. Kortom bezig zijn met waar jij goed in bent en de rest aan ons overlaten.

Marketing as a service

Je wilt als bedrijf meer gaan doen met marketing maar je hebt er niet genoeg tijd voor, te weinig kaas van gegeten of je wilt het gewoon simpelweg uitbesteden? De specialisten bij UnHyped kunnen jou hierbij uitstekend ontzorgen.

Social media as a service

De social kanalen zijn vaak vluchtige kanalen en er moet dan ook met de nodige regelmaat content op het juiste kanaal geplaatst worden. Met Social media as a service kunnen onze professionals hier op pro-actieve wijze mee helpen.

Content as a service

Het zaak om met jouw bedrijf, product of dienst zichtbaar te blijven en goede content te blijven produceren. Zo val je op, gaan meer mensen je zien, gaan meer mensen je volgen en groeit je bereik onder de juiste doelgroep. En zetten we dit om in conversie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Let's make your brand great together.

We enhance potential!