Als je het gevoel hebt dat je steeds verder verwijderd raakt van de core-business van je bedrijf doordat je steeds meer tijd kwijt bent aan e-commerce gerelateerde zaken dan is dit hét moment om je E-commerce gerelateerde zaken uit te besteden aan een team van experts. UnHyped kan jou volledig ontzorgen. Vanaf strategie tot en met conversie optimalisatie en vanaf catalogus beheer tot en met het beheren van marketing campagnes. Met alle expertise binnen 1 partner ontzorgt UnHyped met E-commerce as a service jullie volledig op het gebied van alle e-commerce activiteiten binnen jouw bedrijf.

Interesse? Lees snel verder.

Varen op basis van een e-commerce strategie

Op basis van een grondige kennismaking met gerichte vragen zullen we overgaan tot het creeeren van een strategie. We gaan het geheel meer een kader geven zodat we op basis van dit kader over kunnen gaan tot uitvoering. Geen e-commerce as a service zonder strategie.

Voor wie zijn jullie eigenlijk bezig? Wat is jullie doelgroep? Via welke kanalen kunnen we die doelgroep het beste benaderen en triggeren? Wat zijn de tijdspanners waarin we werken? Allemaal vragen welke we zullen meenemen in het opzetten van onze strategie.

Naast het opzetten van de strategie zal er ook een groot deel uitvoering zijn, wat dit inhoud en hoe we jullie daarin kunnen ondersteunen lees je hieronder.

Catalogus beheer

UnHyped - E-commerce as a service

Dat je met e-commerce te maken hebt met een webshop en de bijbehorende werkzaamheden van het vullen en onderhouden van deze webshop is evident. Dit kan een behoorlijk tijdrovende dagelijkse bezigheid zijn en kan veel kostbare tijd opslokken welke jij misschien beter aan ander zaken kunt besteden dan aan het vullen van je webshop. De webshop is voor jou het kanaal waar jij je omzet genereerd, dat maakt het ook waarom je het beheren van de content beter over kunt laten aan specialisten welke bij UnHyped hier dagelijks voor klanten mee bezig zijn.

Onze specilisten zijn dagelijks bezig met het vullen en onderhouden van verschillende (op magento 2 gebasseerde) webshops. Zij kunnen jou uitermate goed ontzorgen in de contentcreatie voor jouw webshop. Hierbij kun je denken aan productbeschrijving, product foto’s maar ook product video’s.

Conversion Rate Optimization (CRO) / funnel optimalisatie

Staat er al een webshop of is er net een nieuwe website / webshop gelanceerd? Dan is dat eigenlijk pas het beginpunt. Vanaf nu kunnen de funnels geoptimaliseerd gaan worden.

Alle grote jongens in het e-commerce speelveld zijn dagelijks bezig met conversie optimalisatie. Mooie marketing kreten? Volledig mee eens! Het zijn zeker mooie kreten, maar ze betekenen ook daadwerkelijk iets. Lees hieronder hoe wij jou hierin kunnen ontzorgen.

UnHyped - E-commerce as a service

Wat betekend Conversion Rate Optimization?

Conversion Rate Optimization is eigenlijk niets anders dan; op basis van je huidige bezoekers proberen meer conversies te genereren. Door CRO toe te passen kijk je dus eigenlijk heel kritisch naar je klantreis. Op basis van een hypothese ga je dan een A/B-test opstellen en die doorvoeren op de website. 50% van de bezoekers van jouw website krijgt dan de huidige situatie voorgeschoteld terwijl de andere 50% een variant voorgeschoteld krijgt. Het mooie van een A/B test is dat deze altijd een uitkomst heeeft. Het kan zijn dat de uitkomst bijvoorbeeld aantoont dat je huidige situatie al goed genoeg is, in dat geval hoef je geen aanpassingen door te voeren. Het kan ook zijn dat juist de variant voor aanzienlijk meer conversie heeft gezorgd, dan is het wijs om dat te omarmen en dit als wijziging door te voeren.

Het optimaliseren van jouw funnels is zojuist begonnen!

Campagnes beheren (Ads, Social, Visuals, Influencers)

Binnen E-commerce as a service gaan wij jou ook ontzorgen voor wat betreft het beheren van verschillende campagnes. Ons team van experts heeft kennis en ervaring in het opzetten en beheren van diverse campgnes, hierbij kun je denken aan Google Ads, Facebook Ads, LinkedIN, Pinterest enzovoorts.

Naast deze bekendere typen campagnes zie je de laatste jaren ook een enorme groei in de Influence marketing wereld.
Ook hierin kan unHyped iets voor jou betekenen. Zo kunnen we blogs schrijven en die plaatsen op populaire websites met een link terug naar jouw website / webshop. Een hele mooie natuurlijke manier van linkbuilding welke bijdraagt aan jou authoriteit (wat weer een onderdeel is om hoog te ranken op de zoekresultaten pagina’s van Google).

Zoekmachine optimalisatie

UnHyped - E-commerce as a service

Als je organisch goed gevonden wilt worden in de zoekresultaten dan is het belangrijk om te kijken naar de factoren die daarvoor van belang zijn, en dat zijn er nogal wat. Zo is het niet Onze experts weten waar ze op moeten letten. Een kleine greep uit een bak met ‘regels’:

 • Teksten moeten goed leesbaar zijn en een goede opbouw bevatten
 • Er moet voldoende content op een pagina staan
 • Afbeeldingen moeten geoptimaliseerd worden en voorzien zijn van de juiste tags
 • Er moet een focus keyphrase zijn en die moet een x-aantal keer terugkomen op de betreffende pagina
 • Houd rekening met de weergave van jou zoekresultaat in een zoekmachine
 • Als authoriteit is de kans groter dat je hoger in de zoekresultaten verschijnt

Ben ik je hier kwijt? Neem contact met ons op en wij ontzorgen jou volledig met E-commerce as a service.
Benieuwd wat we nog meer binnen ‘E-commerce as a service’ doen? Lees snel verder.

E-mail marketing

Zolang als er internet is bestaat er ook e-mail. Veel bedrijfen onderschatten de kracht van e-mail marketing.
De specialisten van UnHyped kunnen al jou e-mail marketing activiteiten voor jou verzorgen.

Uit onderzoek is gebleken dat e-mail marketing in de lift zit. hieronder een paar headlines uit het onderzoek:

 • Gemiddelde klikpercentages zijn gestegen en staan gemiddeld op ca. 4,4%.
 • Gemiddelde openingspercentage van een e-mail is 30%.
 • B2C-mailings die rond het middaguur zijn verzonden, worden het meest geopend

Klantenservice (eerste lijns support)

Gaat er onverhoopt iets niet goed op de website / in de webshop dan kun je contact opnemen met onze eerstelijns klantenservice. Wij zorgen er dan voor dat jouw klacht/opmerking gehoord wordt en er opvolging aan gegevens wordt.

Traffic / product management (externe technische partners)

UnHyped - Project management

Mocht er onverhoopt een (technische) verstoring zijn op de website welke wij niet zelf kunnen oplossen dan zal 1 van onze specialisten contact opnemen met één van onze technische partners. Deze verstoringen kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met de hosting, of een conflict in de front-end of back-end code. Dit soort werkzaamheden zullen we uitbesteden aan één van onze technische partners. Als klant kun je zo via de eerstelijns supportdesk je melding aan ons doorgeven, wij dragen (samen met onze technische partners) verder zorg voor de oplossing.

Tooling en optimalisaties in automatisering

Wij kunnen jullie ook ontzorgen in het zoeken, kiezen en implementeren van de juiste tools en deze inzetten en te gebruiken om jouw werkzaamheden makkelijker te maken. Tools waar wij dagelijks mee werken en welke we voor jou kunnen inzetten:

 • Adobe Creative Cloud – Hiermee kunnen we jouw online uitingen ontwikkelen. Den khierbij aan grafisch ontwerp, videobewerking, webontwikkeling, fotografie en audiobewerking.
 • Google Ads – Wij kunnen met behulp van Google Ads er voor zorgen dat jouw product of dienst onder de aandacht komt bij jouw doelgroep. Door de betaalde advertenties is de kans heel groot dat jij met jouw product of dienst bovenaan in Google wordt vertoond.
 • Google Analytics – Hiermee krijgen we meer inzicht in de bezoekersstatistieken of het gedrag van jouw website bezoekers en brengen we jouw websiteprestaties gedetailleerd in kaart.
 • Google Tag Manager – Nog niet zo heel lang geleden moest je voor ieder pakket waar mee je iets wilde meten op je website een stukje code toevoegen en dus een ontwikkelaar inschakelen. Door de komst van Google Tag Manager is bijna niet meer noodig. Het is alleen de Google Tag Manager code zelf die in de website code gezet moet worden. Daarna kunnen de professionals van unHyped beginnen met het inregelen van triggers waarmee bepaalde tags worden afgevuurd t.b.v. tracking gebruikers/conversies. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat de kans op verstoring van jouw website hierdoor is afgenomen.
 • Google Search Console – Met behulp van Google Search Console kunnen wij je helpen met het verbeteren van je zoekresultaten en online zichtbaarheid.
 • Hotjar – Met Hotjar proberen we te begrijpen hoe gebruikers jouw website in het echt ervaren.
 • Hulc – Onze professionals maken gebruik van een groot SEO influencer netwerk waarmee we op een natuurlijke wijze een zo hoog mogelijke linkbuilding kwaliteit genereren. Tevens draagt dit automatisch bij aan meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf, product of dienst.

Waarom wil je E-commerce as a service?

Het UnHyped team bezit experise welke benodigd om jullie op het e-commerce vlak volledig te ontzorgen. E-commerce as a service bij unHyped geeft jou meer tijd en ruimte om te focussen op zaken waar jij zelf warm van wordt binnen jouw bedrijf. Wij ontzorgen in de E-commerce.

Wij gaan voor een natuurlijke groei van jouw bedrijf en willen dit bewerkstelligen door een langere termijn visie als basis voor onze samenwerking te gebruiken.