De social kanalen zijn de laatste jaren als paddestoelen uit de grond geschoten en op een groot deel van deze kanalen is jouw doelgroep actief. Hierop kun je als bedrijf inspelen. Nee, hierop moet je als bedrijf inspelen! De social kanalen zijn vaak vluchtige kanalen en er moet dan ook met de nodige regelmaat content op het juiste kanaal geplaatst worden. Met Social media as a service kunnen de professionals van UnHyped jouw hier mee helpen.

Opstellen strategie

Wie is jullie doelgroep? Wat is de gemiddelde leeftijd en op welke kanalen is jouw doelgroep het meest actief? Allemaal vragen welke bij het bepalen van een strategie aan bod zullen komen en waar we antwoord op zullen moeten krijgen om een gedegen strategie op te stellen. Als er eenmaal een goede strategie is opgesteld gaan we over tot de uitvoer. Wat dit inhoud en hoe de professionals van UnHyped jouw hierin kunnen ontlasten lees je hieronder.

UnHyped - Social media as a service

Contentcreatie / contentbeheer

Zoals hierboven al aangegeven is contentcreatie vandaag nodig om met je hoofd boven het maaiveld uit te blijven steken. Dat is zeker van toepassing op de social kanalen. De content is daar vluchtig en er is dus noodzaka om met de nodige regelmaat van je te laten horen. Doe je het niet dan zal de concurrentie je ongetwijfeld gaan inhalen. Begin je er net aan dan is het een enorme opgave om goede berichten voor de verschillende socials te schrijven. Je moet je content toespitsen op het juiste kanaal, maar nog belangrijker, op jouw doelgroep. De professionals van UnHyped beheren dagelijks social kanalen van klanten en hebben hier ervaring mee. Zo ben jij verzekerd van goede content op de juiste socials.

Campagnes beheren

Naast het creeeren van de content voor de diverse social kanalen kunnen we ook de campgnes / social kanalen voor jullie beheren. Van het opzetten / aanmelden bij een kanaal tot het volledig inrichten en gebruiken er van. Facebook, LinkedIN, Instagram, Pinterest etc. voor de professionals van UnHyped is dit geen onbekend terrein.

UnHyped - Social media as a service

Funnel Optimalisatie

Omdat je met socials een touchpoint creeert waar de (potentiele) klant mogelijk voor het eerst met jouw bedrijf, product of dienst in aanraking komt is het zaak om er voor te zorgen dat de gehele funnel gestroomlijnt verloopt. Vanaf het eerst touchpoint tot en met een gewenste conversie. De gebruiker moet het hele proces kunnen doorlopen zonder verstoringen.

Waarom wil je social media as a service?

Social media as a service bij unHyped geeft jou meer tijd en ruimte om te focussen op zaken waar jij zelf warm van wordt binnen jouw bedrijf. UnHyped zorgt voor jouw social media. Met alle expertise binnen 1 partner ontzorgt UnHyped jullie met social media as a service volledig op het gebied van alle social activiteiten.

Wij gaan voor een natuurlijke groei van jouw bedrijf en willen dit bewerkstelligen door een langere termijn visie als basis voor onze samenwerking als uitgangspunt te gebruiken. Daarnaast werken we met korte lijnen waardoor je bij ons snel aan de beurt bent. Interesse?