What we do

Our Services

Bij UnHyped zijn we down to earth. We denken strategisch en concentreren ons op wat écht belangrijk is. Wij geloven dat digital en branding nog volwassen moet worden, zowel de markt als tussen onze oren. Dat begint bij het denken in rendement. Zonder positief resultaat geen geld en zonder geld geen mogelijkheid om nieuwe waarde te creëren.

Strategie

Begin met het doel voor ogen. Een duidelijk doel om na te streven levert een strategie op waarin iedereen een bijdrage levert. Evalueren, meten en verbeteren zorgt voor een groeimindset.

Platforms & Partners

Laat techniek voor je werken en zorg dat je keuzes maakt die echt helpen bij je ambities. Vanuit kennis en ervaring helpen wij jou bij de selectie van softwareplatforms en dienstverleners.

Teams

De mens blijft de belangrijkste schakel in alles wat we doen. Automatisering is belangrijk, maar het zijn de mensen die het verschil maken. Talent vinden, onboarden en ontwikkelen binnen een inspirerende cultuur is daarmee belangrijker dan ooit te voren.

Traffic

Vanuit onze eigen ervaringen met media en het enorme organische en betaalde bereik wat we kunnen realiseren, zetten wij dit ook in voor onze relaties. Kun jij dus onze expertise en hulp gebruiken bij jullie social media campagnes? Wij werken vanuit de overtuiging dat branding in dit decennium één van de weinige onderdelen is die overeind blijven. Hoe bekend is jullie merk?

Verbetertrajecten

Vaak richten bureaus zich vooral op het realiseren van veel bezoek. Wij gaan verder en kijken naar de mens achter de klant. Waar zit er frictie in de klantreis? Welke reis doorlopen ze? En waar vinden we soortgelijke klanten die een zo hoog mogelijk lifetime value met zich meebrengen? Alles gericht op het verbeteren van jouw rendement.

Data

We weten allemaal dat data superbelangrijk en mega-hot is. Maar waar begin je? Welke data heb je tot je beschikking? En wat kun en wil je er vervolgens mee?. Onze tool helpt bij het inzichtelijk maken van al je kanalen, klanten en klantgroepen. Samen bepalen we op basis van jullie klantpersona’s welke segmenten we inregelen. Met deze segmenten vuren we allerhande marketing automations af en zoeken we naar de meest waardevolle klanten en segmenten.

Creative

Het moet er niet alleen leuk uit zien het moet ook renderen. Onze UX en UI specialisten ontwerpen en maken creatives die converteren. Van banners tot video en van podcast tot foto-shoots. Wij weten wat wij moeten doen om jou merk op de digitale en omnichannel kaart te krijgen.

Influencers

We weten allemaal dat een groot deel van het bereik te behalen is via social media. Zelf bereik opbouwen kan een behoorlijke klus zijn. En we nemen sneller iets aan van iemand dan van een bedrijf. Daarom weten wij wat de kracht is van influencers en helpen jou deze optimaal te benutten.

Digitale transformatie

Nog maar 23% van de het midden en klein bedrijf geeft aan bezig te zijn met het digitaliseren van hun activiteiten. Een gemiste kans als je het aan ons vraagt. Wij zoek naar de best mogelijke oplossing om ook jou bedrijf klaar te stomen voor het nieuwe en digitale tijdperk.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Let's make your brand great together.

We enhance potential!