Services

Teams

De mens blijft de belangrijkste schakel in alles wat we doen. Automatisering is belangrijk, maar het zijn de mensen die het verschil maken. Talent vinden, onboarden en ontwikkelen binnen een inspirerende cultuur is daarmee belangrijker dan ooit te voren.

01.

Het team

Het vinden van talent met de juiste mindset is moeilijk. De war on talent is in volle gang en we moeten van alles uit de hoge hoed toveren om ons als employer te branden en top of mind te komen en te blijven. Daarom helpen wij waar nodig met het samenstellen van nieuwe teams of het aanbrengen van wijzigingen en optimalisaties van bestaande teams.

Talent vinden en voor je winnen is een erg intensief traject. Waar moet je op letten? Beschikken de mensen die ik nu op gesprek krijg wel over de juiste kwaliteiten en expertise? Vaak vragen die voor ondernemers of managers moeilijk te beantwoorden zijn omdat ze zelf niet goed weten waar ze op moeten letten. Daarin kunnen wij het verschil maken. Samen bepalen we hoe de ideale mix van talent, arbeidsethos en skills moet zijn binnen het op te zetten of bestaande team. Wij gaan vervolgens op zoek binnen ons netwerk of wij mensen hebben die hierbij passen. Als het antwoord wat ons betreft ja is zullen wij de kandidaat voorstellen en uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

02.

Werving & Selectie

Als de klik er is kunnen we werving en selectie ook van je overnemen.. Dit heeft als voordeel dat mensen binnen jullie organisatie zich bezig kunnen houden met talentontwikkeling en het uitbouwen of bewaken van de bedrijfscultuur.

03.

Detachering

Wil je liever gebruik maken van ons netwerk aan talenten en deze inzetten op basis van een detacheringsovereenkomst? Dat kan ook. Of het nu is voor langere periodes, detavast of voor het invullen van tijdelijke krapte. Onze specialisten helpen graag en met hun ervaring zijn ze snel thuis in elke organisatie.

04.

Interim management

Ben je op zoek naar interim-managers? Op het gebied van e-commerce of meer strategisch management? Wij zetten ons netwerk graag in om de juiste experts bij jullie onder de aandacht te brengen.

05.

Teamontwikkeling

We gaan ook graag met bestaande teams aan de slag om samen te kijken waar we talent kunnen helpen zich te ontwikkelen. Heb je de juiste mensen maar missen ze op bepaalde vlakken kennis en expertise? Of mis je bepaalde schakels binnen het team? Wij gaan met jullie aan de slag.

06.

Sparren of coaching

Het is best lastig om te weten of wat je aan het doen bent het juiste is. Je wordt geleid door de waan van de dag en ziet vaak niet veel meer dan je eigen keuzes. Af en toe een event of een podcast werken enorm inspirerend maar eenmaal weer op kantoor zit je zo weer in flow en wordt het toepassen van de nieuwe ideeën moeilijker dan je had gedacht.

Het kan werken om met enige regelmaat eens te sparren met iemand die vaker in andere keukens kijkt. Soms is het genoeg om af en toe een spiegel voorgehouden te krijgen en soms is het fijn om samen tijdens een lange boswandeling eens volledig gek te gaan over de mogelijkheden en drempels die je ervaart.

Professionals

We enhance potential

Bij UnHyped zijn we down to earth. We denken strategisch en concentreren ons op wat écht belangrijk is. Wij geloven dat e-commerce nog volwassen moet worden, zowel de markt als tussen onze oren. Dat begint bij het denken in rendement. Zonder positief resultaat geen geld en zonder geld geen mogelijkheid om nieuwe waarde te creëren.