Wij zijn UnHyped. En wij zijn er voor jou!

De afgelopen week heb je hem misschien al voorbij zien komen: de zwarte cirkel met een U erin. Het beeldmerk is van ons nieuwe bedrijf. In dit artikel onthullen wij wat we gaan doen en hoe wij jou willen gaan helpen. Laten we beginnen met het voorstellen van het nieuwe bedrijf.

Wij zijn UnHyped, een data driven digital branding strategy agency.

Mathijs Kok

Bij UnHyped zijn we down to earth. We denken strategisch en concentreren ons op wat écht belangrijk is. Wij geloven dat digital nog volwassen moet worden, zowel de markt als tussen onze oren. Dat begint bij het datagedreven denken in rendement. Zonder positief resultaat geen geld en zonder geld geen mogelijkheid om nieuwe waarde te creëren.

Vanuit een data driven mindset houden wij jouw organisatie of afdeling tegen het licht en bepalen we samen wat de eerste stappen gaan worden om het resultaat te verbeteren. Wij helpen op strategisch niveau de juiste keuzes te maken en zoeken het juiste platform en implementatie partner bij de uitgesproken ambities en begeleiden de implementatietrajecten.

Toekomstgericht denken vraagt om ervaring en expertise uit het vak. Daarom werken wij alleen met senior experts met tientallen jaren ervaring bij grote internationaal georiënteerde bedrijven. Daarnaast hebben ze in veel gevallen zelf de keuze gemaakt om dit te doen vanuit ondernemerschap en weten dus maar al te goed welke uitdagingen er allemaal leven binnen jouw organisatie.

Vanuit het talent van individuen zoeken we naar de juiste samenstelling van jouw team en de competenties daarbinnen. We helpen om de nieuwe generatie klaar te maken voor het bedrijfsleven en de ervaren medewerkers om te gaan met de snelle technologische ontwikkelingen. Allemaal vanuit de gedachte dat het allemaal grootser, gekker en meeslepender wordt voorgeschoteld dan het daadwerkelijk is.

Denk jij dat wij ook jou kunnen helpen op strategisch niveau, meer uit jullie techniek kunnen halen, de maximale potentie kunnen benutten in je team, meer rendement kunnen realiseren vanuit je bestaande activiteiten of jouw kunnen helpen meer data-gedreven beslissingen te nemen? Daag onze digital- en businessexperts dan eens uit.

Sta jij op het punt om de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het digitale domein of wil jij graag meewerken aan een organisatie met als doel samen te werken aan een meer sustainable ecosysteem? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken.

Elke Hype UnHyped.

Leave a comment